2017-07-13 23:42:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma ne várjon túl sokat magától!

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még a Halak jegyében jár, de már kedvező fényszögben van az ön uralkodó bolygójával, a Marssal. Ez különösen nyitottá, kommunikatívvá, és társaságkedvelővé teszi önt. Komoly esélyeket kap arra, hogy találkozzon valakivel, aki illik önhöz!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, és ez az energia valósággal magával ragadja önt. Elfogja az utazási láz. Rajta! Ha teheti, akkor legalább egy rövid kiruccanást szervezzen a hétvégére. Ma a találkozások és a baráti kapcsolatok állnak az fókuszban. Nyugodtan lazíthat egyet, ilyen napnak is kell lennie.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma izgalmas találkozásokra kerülhet sor, amelyek jó hatással lesznek önre. Valaki bevallhatja önnek az érzéseit – meg foga lepni a dolog, de az biztos, hogy hízeleg a hiúságának a sok dicséret!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne csináljon a bolhából elefántot, csak a saját egészségének árt ezzel! Sok múlik ma azon, hogy képes-e értőn, figyelmesen meghallgatni másokat. Ne kapkodjon, ne rohanjon, és fogadja el a felajánlott segítséget!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Merkúr és a Vénusz kellemesen kapcsolódnak egymáshoz. Ez vidámsággal és életörömmel tölti el önt. Feszített tempóra számíthat a munkahelyén ma is. Szerencsére kezd már belerázódni, már nem idegesíti annyira a sietség.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a könnyed problémamegoldással vívhatja ki a kollégái megbecsülését. Olyan javaslattal állhat elő, amellyel jelentősen megkönnyíthet egy munkafolyamatot. Ha továbbra is eltökélten és szorgalmasan dolgozik, akkor bizonyosan észreveszik a munkáját a felettesei is…
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr és a Vénusz kedvező kapcsolata miatt ma remekül tudja összeegyeztetni az egymásnak ellentmondó érdekeket. Egy vitában ön lehet a békéltető – mindkét fél hálás lesz önnek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, ne viselje minden esetben ön a nadrágot – főleg ha a „gyengébbik” nemhez tartozik… A párja hálás lesz, ha most meghagyja neki a döntési lehetőséget!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Úgy érezheti, hogy a jelenlegi kapcsolata nem egészen az már, mint amire vágyott, vagy amit jelentett önnek a szebb időkben. Azért nem kell mindenről lemondania. Beszélje meg a problémákat a kedvesével! Önnek kell kezdeményeznie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygók állása kedvez a szerelemnek. Ha ön egyedülálló, akkor ma este semmiképp se maradjon otthon, menjen társaságba, szórakozóhelyre! A párkapcsolatban élő Bakok jó híreknek örülhetnek, ha az összeköltözést tervezik, most sikerülhet rátalálni a megfelelő otthonra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A párja önhöz fordul a problémáival, de nem konkrét tanácsokat vár, csak jó szót és megértést… Ha túlságosan keményen fogalmaz, pusztán segíteni vágyásból, az még rosszul is elsülhet – fogalmazzon tehát óvatosan!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ma ne várjon túl sokat magától! A Hold az ön jegyében jár, de ez most gyengítheti az energiáit. Végezze el azt, amit nagyon szükséges, aztán „kalap, kabát”! A hétvége programjait gondolja végig időben.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: